tag:blogger.com,1999:blog-600651734745219288.post3521225841875319499..comments2023-06-01T16:24:39.166+03:00Comments on Suklaapossu: Sitruunainen juustokakku kondensoidusta maidostaSuklaapossuhttp://www.blogger.com/profile/16255227360862452552noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-600651734745219288.post-66829870113045401002016-04-16T13:07:25.152+03:002016-04-16T13:07:25.152+03:00Voiskohan se syy muuten olla juuri siinä, sitruuna...Voiskohan se syy muuten olla juuri siinä, sitruunan mehun vähyydessä!? Hyytyminen tapahtuu sitruunan mehun hapon voimin (jonkin kemiallisen reaktion kautta), joten ehkäpä liian vähäinen määrä sitruunan mehua ei saa täytettä hyytymään..Suklaapossuhttps://www.blogger.com/profile/16255227360862452552noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-600651734745219288.post-28550768350403564012016-04-16T08:01:38.503+03:002016-04-16T08:01:38.503+03:00Laitoin vain 2rkl sitruunamehua eli vähemmän kuin ...Laitoin vain 2rkl sitruunamehua eli vähemmän kuin ohjeessa. En ole mikään sitruunafani. Mutta ei se nyt voi asiaan vaikuttaa...Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-600651734745219288.post-48275623214444691972016-04-15T19:33:56.047+03:002016-04-15T19:33:56.047+03:00No voi rähmä! Teitkö täysin ohjeen mukaan, vai lai...No voi rähmä! Teitkö täysin ohjeen mukaan, vai laitoitko esim. sitruunan mehua ohjetta enemmän?Suklaapossuhttps://www.blogger.com/profile/16255227360862452552noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-600651734745219288.post-24914878682840877782016-04-15T07:30:27.712+03:002016-04-15T07:30:27.712+03:00Mulla ei hyytynyt ollenkaan, vaikka on ollut jo 14...Mulla ei hyytynyt ollenkaan, vaikka on ollut jo 14h jääkaapissa :(Anonymousnoreply@blogger.com