tag:blogger.com,1999:blog-600651734745219288.post4538379443711246236..comments2023-06-01T16:24:39.166+03:00Comments on Suklaapossu: Ihana mustaherukka-juustokakku valkosuklaapohjallaSuklaapossuhttp://www.blogger.com/profile/16255227360862452552noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-600651734745219288.post-22059468324532737052016-10-02T21:11:51.262+03:002016-10-02T21:11:51.262+03:00Odotan jo jännityksellä kuulevani mitä pidit :) To...Odotan jo jännityksellä kuulevani mitä pidit :) Toivottavasti tykkäsit(te) yhtä paljon kuin itse :)Suklaapossuhttps://www.blogger.com/profile/16255227360862452552noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-600651734745219288.post-61442207554780177812016-09-29T19:45:26.921+03:002016-09-29T19:45:26.921+03:00Kaapissa odottamassa hyytymistä. Lauantaina testat...Kaapissa odottamassa hyytymistä. Lauantaina testataan miltä maistuu. Vaikutti ainaski tosi herkulta.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-600651734745219288.post-3888994831387991412016-02-19T11:37:30.631+02:002016-02-19T11:37:30.631+02:00Voi rähmä! Turkkilainen jogurtti on vahingossa jää...Voi rähmä! Turkkilainen jogurtti on vahingossa jäänyt kokonaan teko-ohjeesta pois. Lisään sen sinne samantein, vaikka eikähän se enää tuohon sinun kakkuusi vaikuta. No mutta en usko että tapahtui kovinkaan suurta vahinkoa kakullesi! Ilmeisesti maistoit täytettä? Ja se oli hyvänmakuista? Sitten kaikki on hyvin :) Ilman turkkilaista jogurttia siitä tulee hieman voimakkaamman makuista, ja ehkä aavistuksen tiiviimpää. Mutta uskon, että se on siitä huolimatta hyvä :)<br /><br />Ja vastaisuuden varalta, kannattaa jatkossa ottaa kaikki ohjeessa mainitut aineet esille ennen leipomista ja varmistaa missä kohtaa mikäkin lisätään. Jos vaikka ohjeen tekijä on ollut tällainen hölläpää ja unohtanut teko-ohjeesta jonkin kohdan.. :)Suklaapossuhttps://www.blogger.com/profile/16255227360862452552noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-600651734745219288.post-14919356780219769242016-02-19T11:18:27.343+02:002016-02-19T11:18:27.343+02:00Tein ko. laista kakkua eka kertaa. Kaikki vaikutti...Tein ko. laista kakkua eka kertaa. Kaikki vaikutti herkullisen hyvältä ja onnistuneelta siihen saakka kun laitoin kakun jääkaappiin hyytymään. Siellä oli kreikkalainen jogurtti avaamattomana. Luin orjallisesti "teko-ohjetta" ja siellä ei ollut siitä mainintaa. "Aineluettelossa" se kylläkin oli! Odotan jännityksellä mitä sieltä tulee!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-600651734745219288.post-29622902175253641202015-09-02T21:25:17.499+03:002015-09-02T21:25:17.499+03:00Hups! Huomasin vasta, että olen täydellisesti unoh...Hups! Huomasin vasta, että olen täydellisesti unohtanut vastata tähän. Viesti pompsahti vasta äsken silmiini sähköposteja plaratessani.. Mutta parempi myöhään.. ;) Tuota pohjaa kannattaa tosiaan testailla. Olen käyttänyt sitä jo usein monissa kakuissa, joissa täyte on ollut vähänkään kirpeämpi. Tuo kostea pohja sopii niihin tosi kivasti tuoden joukkoon samalla hieman makeutta :) Nätin värinen tuli kieltämättä, mustaherukka on värinsä(kin) puolesta tosi hyvä marja :)Suklaapossuhttps://www.blogger.com/profile/16255227360862452552noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-600651734745219288.post-34396089772810482532015-08-26T22:21:15.792+03:002015-08-26T22:21:15.792+03:00Tuota valkosuklaapohjaa täytyy kyllä kokeilla! Ja ...Tuota valkosuklaapohjaa täytyy kyllä kokeilla! Ja samaa mieltä Tarun kanssa, aivan ihanan värinen kakku ja vielä luonnollisin keinoin! :)Wicked sweet kitchenhttps://www.blogger.com/profile/14587090894055643075noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-600651734745219288.post-87971361602255973212015-08-26T12:00:19.947+03:002015-08-26T12:00:19.947+03:00Kiitos Taru! :D Mustakin tästä tuli tosi nätin vär...Kiitos Taru! :D Mustakin tästä tuli tosi nätin värinen. Ja mustaherukan kuoret tekivät pinnasta hauskasti koristeellisen jo itsessään, ku siitä tuli tuollainen hieman pilkukas ;) <br /><br />Tein itseasiassa tämän kakun lisäksi myös punaherukaisen juustokakun, jossa tämä sama pohja ja toimii hyvin! Joten eipä kuin kokeilemaan ;D Postailen tarkemman ohjeen kunhan kerkiän, mutta aika samalla kaavalla menin mitä tässäkin. Katselinkin sun punaherukkamaljoja, ja olivat ihanan herkullisen näköisiä, juuri sellaisia happamia, mistä pidän :P <br /><br />Mäkin muuten pelkäsin ensin herukoiden kuorien ja siementen erottuvan, mutta totta, eivät ne häirinneet lainkaan. Ehkä se liivatteella hyydyttäminen tosiaan auttaa, kun ero kiinteämmän täytteen ja kuorten palojen välillä on vähäisempi.. :) Juustokakut on kyllä tosi ihani. Helppoja tehdä ja makuja pystyy helposti muokkaamaan mieleisekseen :)Suklaapossuhttps://www.blogger.com/profile/16255227360862452552noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-600651734745219288.post-15182338157192450172015-08-24T12:12:31.571+03:002015-08-24T12:12:31.571+03:00Ihanan näköinen kakku :) Mustaherukassa on kyllä k...Ihanan näköinen kakku :) Mustaherukassa on kyllä kaunis väri. Joskus kun tein punaherukasta täytekakkuun täytteen, ei kuoret ja siemenet häirinneet yhtään! Nyt kun tein punaherukasta rahkaa (blogissa punaherukkamaljat), testasin lusikallisen marjasosetta pieneen määrään rahkaa niin kyllä ne tuntui pahalta. Oli pakko paseerata siemenet ja kuoret pois. Oiskohan niin että hyydytettynä marjojen sattumat ei haittaa?? Luulen näin :)<br />Mulla ois muuten pakastimessa tälläinen pohja! Siihen sopisi myös punaherukka! Pitääpä miettiä mitä keksin ;)Taruhttps://www.blogger.com/profile/15072281134592879751noreply@blogger.com