tag:blogger.com,1999:blog-600651734745219288.post6051867537710487934..comments2023-06-01T16:24:39.166+03:00Comments on Suklaapossu: Suklaafudge-kakku lakritsillaSuklaapossuhttp://www.blogger.com/profile/16255227360862452552noreply@blogger.comBlogger12125tag:blogger.com,1999:blog-600651734745219288.post-32294959427582962132016-02-16T12:01:01.135+02:002016-02-16T12:01:01.135+02:00Tämä viesti oli kadonneena sähköpostin syövereihin...Tämä viesti oli kadonneena sähköpostin syövereihin, mutta nyt löysin sen. Voi harmi, että kakku jäi liejuksi! Mutta eiköhän sitä silti pysty syömään ;) Ensi kerralla sitten keittelee vaan pikkasen kauemmin lakuseosta. Ja vaikka laittaa hieman lisää suklaata varmistaakseen hyytymisen :)Suklaapossuhttps://www.blogger.com/profile/16255227360862452552noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-600651734745219288.post-85035816767085537662015-12-04T18:25:06.196+02:002015-12-04T18:25:06.196+02:00Kiitos :D Ehditkö jo testailemaan? Mitäs tykkäsit!...Kiitos :D Ehditkö jo testailemaan? Mitäs tykkäsit! :)Suklaapossuhttps://www.blogger.com/profile/16255227360862452552noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-600651734745219288.post-32014281227903200972015-12-01T19:48:48.363+02:002015-12-01T19:48:48.363+02:00Aijai, mikä ohje! NAMM! Tänä iltana pakko testata!...Aijai, mikä ohje! NAMM! Tänä iltana pakko testata!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-600651734745219288.post-3805270839997253862015-11-04T21:58:13.438+02:002015-11-04T21:58:13.438+02:00Se on ollu nyt kaks vuorokautta jääkaapissa ja ede...Se on ollu nyt kaks vuorokautta jääkaapissa ja edelleen liejua :D Vika oli varmaan tossa että se lakritsi ei ollu tarpeeks kauaa keittymässä! Josko toisella kertaa paremmalla tuurilla ;) Mamappétithttps://www.blogger.com/profile/11535896765912573669noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-600651734745219288.post-61330279376007070322015-11-04T11:31:59.721+02:002015-11-04T11:31:59.721+02:00Hmm. Tuossa ylempänä ensimmäiselle kommentoijalle ...Hmm. Tuossa ylempänä ensimmäiselle kommentoijalle vastatessani mietinkin mahdollisia virhelähteitä. Keititkö lakua + kond. maitoa tarpeeksi kauan, eli kunnes seos oli kunnolla paksuuntunut? Liian lyhyt keittoaika saa aikaa vetisemmän lopputuloksen, sillä tällöin pelkkä suklaa ei riitä jämähdyttämään seosta. Kuinka pitkään annoit kakun jähmettyä jääkaapissa? Harmi, että kakusta tuli liejua. Jos haluat kokeilla samanlaista varmemmalla ohjeella, niin koitahan tällä (http://suklaapossu.blogspot.fi/2014/06/suolattu-suklaafudge-paahdetulla.html). Siinä on enemmän suklaata, joten myös jähmettyminen on varmaa. Laku tosin jää hieman kovemmaksi, mutta herkkua on silti. Ja mantelit voi halutessaan jättää pois. Tai sitten jättää mukaan, ihan miten vain :)Suklaapossuhttps://www.blogger.com/profile/16255227360862452552noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-600651734745219288.post-61817490478210398832015-11-04T11:24:24.268+02:002015-11-04T11:24:24.268+02:00Kiitos Jack :) Sanos muuta, suklaa+laku toimii mah...Kiitos Jack :) Sanos muuta, suklaa+laku toimii mahtavasti yhdessä :) Eipä ole tullut kokeiltua fudgen sulattelua.. Hmm. Voisikin kokeilla.. Onko sulla niistä kokemusta?Suklaapossuhttps://www.blogger.com/profile/16255227360862452552noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-600651734745219288.post-45167192731980193202015-11-04T11:22:52.864+02:002015-11-04T11:22:52.864+02:00Voi kiitos Leena-Muori! :D Kokeilehan ihmeessä :) ...Voi kiitos Leena-Muori! :D Kokeilehan ihmeessä :) Tuossa ylempänä annoinkin jo Ansku D:lle vinkkejä, mitä kaikkia mahdollisesti kannattaa ottaa huomioon. Iloisia leivontahetkiä :)Suklaapossuhttps://www.blogger.com/profile/16255227360862452552noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-600651734745219288.post-16198284161102162082015-11-04T11:20:00.346+02:002015-11-04T11:20:00.346+02:00Lakritsi ja suklaa ovat kyllä mahtava pari! Yleens...Lakritsi ja suklaa ovat kyllä mahtava pari! Yleensä lakupussi kaipaakin viereensä levyllistä suklaata ;D Hmm. Tässä kakussa voi mennä parikin asiaa "pieleen". Eli kond. maitoa ja lakun paloja pitää keitetellä yhdessä tarpeeksi pitkään, sillä muuten kakku saattaa jäädä löysäksi. Tätä voi toki helpottaa niin, että tekeekin suklaafudgen tällä ohjeella (http://suklaapossu.blogspot.fi/2014/06/suolattu-suklaafudge-paahdetulla.html), mutta ilman manteleita. Tuolla ohjeella vain lakun palat eivät tule aivan niin pehmoisiksi kuin tällä. Toinen mihin kannattaa kiinnittää huomiota on se, että sekoittelee kond.maitoseosta koko ajan, ettei se pala pohjaan. Eipä nyt muuta tule mieleen eli eipä kuin kokeilemaan ;)Suklaapossuhttps://www.blogger.com/profile/16255227360862452552noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-600651734745219288.post-64388883204570020302015-11-03T00:10:24.943+02:002015-11-03T00:10:24.943+02:00Mitähän tein väärin, kun tarkoitus oli leikata täm...Mitähän tein väärin, kun tarkoitus oli leikata tämä siisteiksi paloiksi, mutta ei pystynyt leikkaamaan koska se oli sellasta tahmeaa liejua :D ? Mamappétithttps://www.blogger.com/profile/11535896765912573669noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-600651734745219288.post-27616001238703751972015-11-02T13:32:05.481+02:002015-11-02T13:32:05.481+02:00Kylläpäs näyttää herkulliselta. Suklaan ja lakrin ...Kylläpäs näyttää herkulliselta. Suklaan ja lakrin yhdistelmä on kieltämättä erittäin toimiva. :) Oletko kokeillut sulatella niitä irtokarkkeina myytäviä kantikkaita fudgeja?Jack Bauerhttps://www.blogger.com/profile/03597504536043782862noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-600651734745219288.post-74178314690192721492015-10-31T20:58:33.000+02:002015-10-31T20:58:33.000+02:00Aijai, miten superhyvältä näyttää! Olet kyllä usko...Aijai, miten superhyvältä näyttää! Olet kyllä uskomaton luomaan kaapinpohjakamoista herkkuja, oikea reseptimestari! Täytynee tehdä, kun kuulostaa niin helpoltakin. ;)Leena-muorihttp://leena-muorileipoo.vuodatus.netnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-600651734745219288.post-77768914741536408292015-10-30T14:08:19.068+02:002015-10-30T14:08:19.068+02:00Tosi hyvän näkönen kakku ja maku on epäilemättä ka...Tosi hyvän näkönen kakku ja maku on epäilemättä kans ! Lakritsin kevyt suolasuus tuo tohon varmaan kivoja ulottuvuuksia :-) Tää on kyllä sellainen resepti, jota haluaisin testata, vaikka yleensä päädyn vaan ihastelemaan sun luomuksia, joten osaatko sanoa mitä näinkin yksinkertaisessa kakussa voi vaan mahdollisesti voi failata :-D ? Ansku Dhttps://www.blogger.com/profile/14553458006749181278noreply@blogger.com