Äitini piti perheelleni kahvituksen äitienpäivänä. Sain tehdä sinne kakun. Äitini pitää vihreästä, kevästää sekä raikkaista täytteistä. Niiden tietojen pohjalta lähdin rakentamaan kakkua. Vihreästä tuli hieman liian hailakka (ei näy kuvissa senkään vertaa kuin luonnossa), kevättä kuvastaa omenapuunkukat ja täytteestäkään ei tullut liian imelää.
Kehuina tuli ”Tosi hyvää, ei liian makeaa” ja useammalta kuin yhdeltä.
Kehuina tuli ”Tosi hyvää, ei liian makeaa” ja useammalta kuin yhdeltä.
Pohjana 5 munan sokerikakkupohja.
Kostutus
vaniljamaidolla.
Välissä raparperihilloa (omatekoista) ja toisessa välissä
mansikka-raparperihilloa (omatekoista), lisäksi molemmissa väleissä
Vaniljavalkosuklaavaahto:
1 prk. vatkattavaa vaniljaa
1 rkl vaniljakreemiä
n.65 g valkosuklaata
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi! :)