maanantai 8. joulukuuta 2014

Daim-jäätelö ja ARVONTA


Joulu lähestyy jo huimaa vauhtia. Jouluna on usein pöydät notkuavat kaikenmaailman herkkuruuista jälkiruokia unohtamatta. Ruoanlaitto sujuu huomattavasti helpommin ja nopeammin, kun kaikki ruonlaittoon kuuluvat välineet ja laitteet ovat kunnossa. Ja toki ruoanlaittovälineet tuovat arkenakin valtavasti helpotusta muuten kiireisiin päiviin.


Pääsin blogiringin kautta tilaamaan Expertiltä jonkin pienkoneen. Olin juuri miettinyt mielessäni jotain uutta joulun aikaan sopivaa, mutta jotain kevyempää jälkiruokaideaa. Muuten raskaan Jouluaterian jälkeen maistuisi taatusti kylmä, raikas jäätelö. Tilasinkin Expertin verkkokaupasta jäätelökoneen. Paketin toimitus oli todella nopea. Tein tilauksen torstaina 25.11 ja sain tiedon, että paketti olisi noudettavissa 1-3 arkipäivän kuluessa. Seuraavana maanantaina tulikin odotettu viesti, ja pääsin noutamaan paketin. Uuden laitteen kanssa ei taatusti mene sormi suuhun, sillä tiedän saavani Expertiltä hyvän käyttöönotto–opastuksen laitteisiin tarpeen tulleen. Expert on minulle tuttu paikka jo ennestään. Olen aina pitänyt sen asiakasystävällisyydestä ja aidosta palvelualttiudesta. Sieltä saa aina kaikki vinkit ja ehdotukset laitteeseen kuin laitteeseen liittyen. Enkä pettynyt tälläkään kertaa. Jäi jälleen tunne, että "Tervetuloa uudelleen, palvelemme sinua mielellään seuraavallakin kerralla!" :D

Pienkoneet ovat muuten myös mainio lahjaidea ruoanlaitosta ja leivonnasta pitävälle henkilölle! Kannattaa käydä tutustumassa Expertin verkkokauppaan; sieltä löytyy apulaitteen tilanteeseen kuin tilanteeseen. Mutta pidä kiirettä, Joulu on jo ovella! :)

Ja nyt tosi tosi mahtava juttu! Haluaisitko sinäkin jäätelökoneen? Tai jonkin muun pienkoneen? Nyt se saattaa onnistua, sillä järjestän kaikkien tähän postaukseen vastauksen jättäneiden lukijoiden kesken arvonnan, jossa arvotaan yksi 100 € lahjakortti Expertille. Tarkemmat arvontaohjeet löydä postauksen loppupuolelta, jäätelöreseptin jälkeen :)


Meille siis kotiutui tämä Krupsin jäätelökone, johon kerrallaan mahtuu n. 1 litra jäätelömassaa. Itsetehty jäätelö onnistuu hienosti ilman jäätelökonettakin, mutta pakastusprosessi pakkasessa on melko hidas (lue, jäätelön pakastamiseen kuluu aikaa tunteja). Jäätelökone on kätevä tilanteissa, joissa jäätelöhammasta alkaa äkisti kolottamaan, sillä jäätelö on valmista nautittavaksi jopa jo n. 20-30 minuutin kuluttua.



Testailin konetta samantein tekemällä Daim-jäätelöä. Tein vaniljaisen jäätelömassan, johon rouhin mukaan muutaman Daimpatukan. Jäätelöstä ei tullut Daimista huolimatta lainkaan liian makea, vaan maku oli erittäin lempeä ja mieto. Jos pitää makeammasta jäätelöstä, voi Daimia rouhia mukaan vielä vaikkapa 1-2 patukkaa enemmän. Jäätelön valmistus oli helppo ja nopeaa, ja ehdottomasti parhaimmillaan se oli heti valmistumisen jälkeen nautittuna, vielä hieman pehmeänä :) Aika kiva jälkiruoka Joulunaikaan, ja muutenkin.

 Daim-jäätelö

n. 6-8 jäätelöpalloa

 Aineet:
1 pss (á 63 g) vanhan ajan vaniljakastikejauhetta
4 dl maitoa
 2.5 dl kuohukermaa
2 tl vaniljasokeria
reilu 3 Daim-patukkaa pieneksi rouhittuna

Koristeluun:
 vajaa 1 pieni Daim-patukka rouhittuna

Ohje
Nosta jäätelökoneen kulho pakastimeen vuorokautta ennen jäätelön valmistamista.

Aloita jäätelön valmistus tekemällä vaniljakiisseli eli sekoita vaniljakastikejauhe maidon joukkoon. Anna levätä n. 10 minuuttia. Rouhi sillä välin Daim-patukat. Pilko jäätelöön tulevat palat melko pieneksi rouheeksi. Koristeeksi tulevat voit jättää hieman isommiksi. Vaahdota kerma vaahdoksi. Vatkaa joukkoon vaniljasokeria sekä vaniljakiisseli.

Nosta jäätynyt kulho pakastimesta. Kokoa laite ja laita käymää. Kaada jäätelöseos kulhoon kannessa olevan reiän kautta.. Anna laitteen käydä ensin 10 minuuttia.Lisää suklaarouhe jäätelömassan joukkoon. Anna koneen käydä vielä 5 minuuttia. Siirrä jäätelö rasiaan ja pakasta vielä vähintään tunnin ajaksi. 

Vinkki:
* Jäätelö on parasta heti valmistumisen jälkeen syötynä, vielä hieman pehmeänä.


Ja sitten itse arvontaan! Tässä arvonnan säännöt:

1. Vastaa tämän postauksen kommenttikenttään kysymykseen: "Mitä pienkonetta sinä kaipaisit keittiöösi?" Kommentoimalla osallistut Expertin 100 € lahjakortin arvontaan. 
2. Arvonta-aikaa on tasan viikko eli sunnuntai-iltaan 14.12.2014 saakka, joten kaikki siihen mennessä tulevat kommenttikenttään tulleet vastaukset otetaan huomioon.
3. Muistathan jättää kommentin yhteyteen myös sähköpostiosoitteesi, niin saan voittajaan yhteyden mahdollisimman pian. Arvonnan ulkopuolelle jäävät tuplavastaukset sekä anonyymit henkilöt, jotka eivät ole jättäneet yhteystietojaan. 
4. Suoritan arvonnan maanantaiaamuna 15.12.2014.5. Voittajan julkaisen sekä täällä blogissa että facebookin puolella. 
6. Onnea kaikille arvontaan! Arvonta-aika alkaa n-y-t NYT!




Yhteistyössä Expert


126 kommenttia:

  1. Kyllä haluaisin voittaa jäätelökoneen:)
    Herkullisen näköistä dajm jäätelöä.
    henna.paliheimo@terveystalo.com

    VastaaPoista
  2. Monitoimikoneelle olisi meillä tarvetta, kun olemme hiljattain muuttaneet ja se vielä uupuu... Mutta nyt kun tuollaisen jätskikoneen mainitsit niin mikäpä ettei sellainenkin ;)

    ellipsi97@gmail.com

    VastaaPoista
  3. Haaveena olisi Kenwoodin monitoimikone :) Tosin tällä hetkellä suunnittelen ostavani Nescafen Dolce Guston kahvikoneen. AnuHoo. anu.salonen(at)gmail.com

    VastaaPoista
  4. Sähkövatkain alkaa olla vaihtoa vaille valmis :)

    tiinantiikerikakku@gmail.com

    VastaaPoista
  5. Sähkövatkaimeni alkaa vedellä viimeisiään ja yleiskoneelle ei vielä pienestä opiskelijakeittiöstä löydy tilaa, joten uusi sähkövatkain olisi hankintalistalla. :) ellanreseptikirja@gmail.com

    VastaaPoista
  6. Sähkövatkain mullakin alkaa vetelemään ihan viimeisiään, mutta ehkä silti kallistuisin tuohon jäätelökoneeseen.... ☺
    nanne1984@gmail.com

    VastaaPoista
  7. Ihanan näköistä jäätelöä ja resepti kuulostaa herkulliselta. Eipä olisi tullut mieleen käyttää vaniljakastikejauhetta. Hyvä idea, jonka pistän taatusti korvan taakse :)
    Ja sitten itse arvontaan; No sähkövatkaimeni irtisanoi juuri sopimuksensa, mutta ehdinkin jo rynnätä kauppaan hakemaan uuden, eli nyt haaveni (jo kauan haaveilemani) on pauligin cupsolo kahvi-kone. Olisi ihana valmistaa makukahveja, glögiä, minttukaakaota yms... Oih, toivotaan, että arpaonni suosii :)
    marjut.alalahti@suomi24.fi

    VastaaPoista
  8. Jäätelökone kyllä houkuttelisi, toisaalta keittiövaaka olisi tarpeen, joten ehkä valitsisin sen:)
    kathyy1994@gmail.com

    VastaaPoista
  9. Yleiskoneen tarve se tännekin yllätti. Jos arpaonni suosisi, niin hankintaan menisi kerralla vähän parempi yleiskone.

    VastaaPoista
  10. No se yleiskone. Olen innostunut kaikenlaisen raakaruoan ja raakaleivonnaisten valmistamisesta ja se on vähän sellaista välineurheilua :)
    valoisina@yahoo.com

    VastaaPoista
  11. Keittiöni kaipaa monitoimikonetta jolla voisi tehdä helposti niin juustokakku pohjat kuin smoothietkin.

    VastaaPoista
  12. Uusi kahvikeitin olisi tarpellinen :)

    VastaaPoista
  13. Yleiskonetta oon haaveillu jo melkosen kauan.

    VastaaPoista
  14. Monitoimikone olisi unelma, mutta blenderi sanoi juuri työehtosopimuksen irti joten uusi sellainen!

    jenna.maria@outlook.com

    VastaaPoista
  15. Parempi tehosekoitin, se se olisi. merkusti@gmail.com

    VastaaPoista
  16. Joku siipalointimasiinahärdelli ois mun mieleen, uutta ylleiskonettaki oon kyllä personnu, meinasin sen kyllä veronpallautuksilla ostaa, mutta sittepä pitiki viiä meijän Vanaha Rouva lääkäriin ja sillä ku ei oo ennää vakkuutus ikäsä takia voimasa, ni sinne meni rahat... mutta asiat tärkeysjärjestyksee! <3

    VastaaPoista
  17. Jäätelökone tai tehosekoitin ovat tällä hetkellä hankintalistalla.
    Herkullisen näköistä jäätelöä. Juuri minun herkkumaut.
    heidi.olkila@gmail.com

    VastaaPoista
  18. Ihana ohje! Ystäväni hankki juuri jätskikoneen ja ajateltiin tätä testailla ensi viikonloppuna! :) Minä kaipailisin ihan perinteistä sähkövatkainta joka sanoi sopimuksensa irti jo kesällä, olisi ihanaa, kun pääsisi jouluksi leipomaan herkkuja ja se luonnistuu paremmin sähkökäyttöisellä kuin käsikäyttöisellä vatkaimella :P Kiitos ohjeesta ja muutenkin ihanasta blogista! :) nevalalisa@gmail.com

    VastaaPoista
  19. Sodastreamista haaveilen1
    eeva22@hotmail.com

    VastaaPoista
  20. Ensinnäkin ihanaa jäätelöä ja mahtava arvonta! :) Olen kaipaillut todella usein sellaista pientä monitoimikonetta/vatkaussysteemijuttua, missä pikku määriä vois vatkailla ilman käsiä. Minun iso taikinakone on moneen massaan liian iso. Olen sen muutaman kerran harmikseni todennut. :) leena-muori@suomi24.fi

    VastaaPoista
  21. Haaveissa on ollut jo pitkään OBH Nordican Hercules -yleiskone kaveriksi keittiöön, kun innostus ruuanlaittoon sekä etenkin leipomiseen on eksponentiaalisesti kasvanut viime vuosina. Se on siis ehdottomasti ensimmäisenä mielessä, joskin esimerkiksi juuri jäätelökonekin olisi varmasti kiva. :)
    lissuu94@luukku.com

    VastaaPoista
  22. Arvonnassa mukana!:) jlikkuna@gmail.com

    VastaaPoista
  23. Kitchen aid tai jokin muu vastaava monitoimikone ehdottomasti tarvittaisiin allekirjoittaneen keittiöön.
    mera.levis@gmail.com

    VastaaPoista
  24. Tämä arvonta onkin kiva näin joulun alla! :) Olen nimittäin yrittänyt vihjailla miehelle, että uusi vatkain olisi kiva. Kun toisesta vatkainterästä toinen on ihan risa ja joka kerta kun sitä käytän, pelkään että se irtoaa... ja nyt kun noita vauvan soseita olen tehnyt, olen todennut meidän sauvasekoittimenkin olevan jo aika väsynyt ja epäkäytännöllinen. Jompi kumpi näistä olisi kiva tai vaikka molemmat ;D Kun paljon leipoo niin koneetkin kuluu nopeasti. Viime vuonna joululahjaksi saamani yleiskonekin kuulostaa joskus vähän väsyneeltä! Heh! :D
    Ihanan näköistä jäätelöä! ♥

    VastaaPoista
  25. Mä oon vasta kiinnostunu ruoanlaitosta ja leipomisesta, ja kotona asuessa onkin ollu helppoo, kun on kaikki laitteet valmiina. Ens syksynä kuitenkin koittaa muutto ja sitten ei ookkaan mitään :D ehkä tärkein hankita ois siis vaan sähkövatkain :) Marikak martsu_1996@hotmail.com

    VastaaPoista
  26. Mehupuristin on haaveena, mutta hyvä sähkövatkainkin uupuu vielä! kaislaksi@gmail.com

    VastaaPoista
  27. Meillä mikro alkaa olla tiensä päässä, vaikkei tuolla ikää olekaan kuin pari vuotta. Uusi, punainen mikro olisi ihana :)

    kaapiolinna(at)gmail.com

    VastaaPoista
  28. Monitoimikone olisi kyllä unelma :)
    s.kansakoski(at)luukku.com

    VastaaPoista
  29. Monitoimikone olisi kyllä mukava omistaa, joten siihen varmasti lahjakortin käyttäisinkin. susanna.hakkinen(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  30. Meillä oli monta vuotta sellainen mikkihiiri jäätelökone, tykkäsimme tehdä aina itse jäätelön. Kone meni rikki ja itsetehtyä jäätelöä kaipaillaan, eli jäätelökone on meidänkin toivelistalla :)
    tuitiinan(at)gmail.com

    VastaaPoista
  31. Minäkin kaipailisin jäätelökonetta! Sellaisia on tullut useasti katseltuakin, mutten oikein tiedä miksei sellainen ole sitten kotiin asti vielä päätynyt! Ihanan näköistä jäätelöä.. :)
    jennisole92(at)gmail.com

    VastaaPoista
  32. vitamix olis ihana!
    johanna--r(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  33. Minä ja mieheni haluaisimme semmoisen Cupsolo kapselikeittimen, kun tykkäämme kahvista erilaisilla versioilla :) Tällä hetkellä kaapista löytyy niitä Nescafen erikoiskahveja annospusseina...
    makiaaminnalta(at)luukku.com

    VastaaPoista
  34. Jäätelökone ois kyllä tarpeellinen.
    emppu_98@windowslive.com

    VastaaPoista
  35. Blenderi
    vaatehuttuja(@)gmail.com

    VastaaPoista
  36. Kahvinkeitin. Aamuhan ei lähde käyntiin ilman kahvia ja muuton lähestyessä kahvinkeitin on ensimmäisenä ostoslistalla.

    rinne.ilona@gmail.com

    VastaaPoista
  37. Kaipaisin kunnon käsivatkainta, jonka vispilät eivät olisi liian rimpulat. :)
    makieeri@gmail.com

    VastaaPoista
  38. Minun haaveena on saada Kitchen Aid vaikka minulla yleiskone jo onkin , mutta laitan sen heti kiertoon jos onni potkii ja saisin jonain päivänä suuren haaveeni toteutuvan. Ihana on seurata blogiasi. Irmaleipoo@gmail.com

    VastaaPoista
  39. Toivoisin blenderiä, joka olisi hieman suurempi ja tehokkaampi kuin sauvasekoitin mutta pienempi kuin suuri kenwoodin yleiskone! Toki jäätelökonekin alkoi vähän houkuttelemaan :D
    hanna.elomaa@hotmail.com

    VastaaPoista
  40. Monitoimikone ois ihan jees, jäätelökonetta ensin ajattelin mutta muistinkin että jos se joulupukki toisi sen ;)
    jenskuli1239@gmail.com

    VastaaPoista
  41. Jäätelökone olisi kyllä todella kätevä ja ihana, niin voisi ryhtyä itse sellaisten Ben ja Jerry's tyylisten jäätelöiden luomiseen. Pystyn jo kuvittelemaan kaikki herkku makuyhdistelmät :))
    pihla275@hotmail.com

    VastaaPoista
  42. Ai, kun herkullinen postaus. Tätä jätskiä pitääkin kokeilla - meillä onkin jo jätskikone, ja ihanaa jäätelöä sillä saa tehtyä. Mutta yleiskone kaipaisi jo päivitystä, vanha Bosch on vuosimallia 1992 - harmi vaan, kun se toimii vieläkin kuin uusi :)

    VastaaPoista
  43. Jätskikone olisi toivelistalla.
    malla.koivukangas@luukku.com

    VastaaPoista
  44. Jäätelökone tai jokin yleiskone:)
    suvi.lahdemaki@gmail.com

    VastaaPoista
  45. Blenderi pitäis saada :)
    riinanna@hotmail.fi

    VastaaPoista
  46. Ainakin vatkain pitäisi uusia, varavatkaimessa ei ole hirveesti tehoa ja menin rikkomaan paremman ... joten mukana arvonnassa hippu(at)outlook.com

    VastaaPoista
  47. Blenderi ois ihan kiva!

    maya87(a)netti.fi

    VastaaPoista
  48. Käytössä mummon vanha yleiskone, joka vetelee viimeiään nii haavena uusi yleiskone! Lillu99@windowslive.com

    VastaaPoista
  49. NAM NAM NAM! Meille kotiutui kesällä jäätelökone ja se jäätelö on kyllä ihan taivaallista.
    Tällä hetkellä olen haaveillut kunnon maidonvaahdottimen perään.

    pullantuoksuinenkoti(at)yahoo.fi

    VastaaPoista
  50. Vohvelirauta tai jäätelökone olisi ihana piristys synkkään talveen :)
    jen-ny93@hotmail.com

    VastaaPoista
  51. Kyllä kelpaisi Kenwoodin yleiskone meikän keittiöön! Tosin sivupöytä tuppaa olemaan niin täynnä, että en tiedä mihinköhän nurkkaan sen ihanuuden vielä tunkisin.. ;)
    essi.aholaakko@hotmail.com

    VastaaPoista
  52. Meidän perhe niin tahtoo jädekoneen =)

    VastaaPoista
  53. Hankkisin uuden jätski koneen rikki menneen tilalle, Krupsin kone Kuullostaa toimivalta :) tyttotriontalossa@gmail.com

    VastaaPoista
  54. Vohvelirauta tulisi tarpeeseen. Sofia
    chipmunk@hotmail.fi

    VastaaPoista
  55. Jäätelökone olisi hauska. Rafa
    rafael.abel@hotmail.com

    VastaaPoista
  56. Pitsauuni olisi mukava ottaa kokeiluun. Anne
    annelaukkanen09@hotmail.com

    VastaaPoista
  57. Mainoksen orja: punaisen popcorn koneen :)))
    bikkenpilttuu@hotmail.com

    VastaaPoista
  58. Mukaan arvontaan! :)
    No tämän postauksen jälkeen olisi jäätelökone aika mukava saada. :D Oikeasti eniten tarvetta olisi kuitenkin uudelle kahvinkeittimelle.
    e1101012@edu.vamk.fi

    VastaaPoista
  59. Uuteen vatkain olisi asiaa! Pelkään, että vanha hajoaa kesken kakun vatkaamisen :(
    johanna.perttu(a)dnainternet.net

    VastaaPoista
  60. Tehosekoitinta tai monitoimikonetta kaipaisimme. Ensimmäiseksi mainittu meni vuosi sitten rikki ja siitä asti pitänyt ostaa uusi, kun aamut ei oikein käynnisty ilman smoothieita!

    Ansa-Maria
    ansamaria1@gmail.com

    VastaaPoista
  61. Toivoisin food processor -lisäosaa mun Kenwoodin yleiskoneeseen. Ei jäisi kokkailut ainakaan varusteista kiinni. :) -Anni anni.niemensivu@gmail.com

    VastaaPoista
  62. Sellasesta Plenderistä oon haaveillut saisi smoothiet tehtyä kätevästi ja oih jäätelökone olisi kyllä kiva kans :) Vaikka sulla onkin tosi kivoja jätski ohjeita ilman jäätelökonetta =P

    Petra, 84petramaria(at)gmail.com

    VastaaPoista
  63. Hei! Monitoimikone olisi kyllä tarpeellinen!
    marsar69@luukku.com

    VastaaPoista
  64. Sähkövatkainta tarvisin vanhan huonon tilalle!
    saya
    sayav at hotmail.fi

    VastaaPoista
  65. Mä kaipaisin uutta yleiskonetta tai juurikin siitä jäätelökoneesta oon haaveillut pitkään :)
    embo-96@hotmail.com

    VastaaPoista
  66. Yleiskone olisi seuraavana hankintalistalla =).
    siinatar@gmail.com

    VastaaPoista
  67. Tehokas sauvasekoitin, käytän joka pvä kyseistä pienkonetta ja tällä hetkellä vetelee viimeisiään. Hankintalistalla. :) lamerinquecit@gmail.com

    VastaaPoista
  68. Kyllä se olisi joku sellainen herkullisen värinen KitchenAid yleiskone. Ei tarvitsis taikinoita käsin vaivata :) kaisa@pepperitas.com

    VastaaPoista
  69. Yleiskoneelle tulee pian kova tarve muuttaessani eri kaupunkiin. Siihen käyttäisin lahjakorttini :)

    anne-katarina_95@hotmail.com

    VastaaPoista
  70. Uusi ja tehokas sähkövatkain, koska olen innokas leipomaan, ja nykyinen vatkaimeni on niin toivoton, että ehdin lukea päivän lehdet vatkaillessani :)
    niina.nukarinen@wippies.com

    VastaaPoista
  71. sodastream olis hankinta listalla! jutska
    pilkku10@hotmail.fi

    VastaaPoista
  72. meidän sähkövatkain vetelee viimeisiään!eli uusi sähkövatkain!
    T.Arja
    arja.katariina@hotmail.com

    VastaaPoista
  73. sähkövatkain on pian toista vuosikymmentä vanha, eikä enään kovin tehokas, joten sellaisen uuden haluaisin. katri(piste)ylisalmi@netikka(piste)fi

    VastaaPoista
  74. Sähkövatkain puuttuu vielä kokonaan, sitä siis kaivataan. :) sannawashere@gmail.com

    VastaaPoista
  75. Tehosekoitin olisi aika kova sana :) monitoimikoneellekin olisi kyllä käyttöä!
    kaitu_@hotmail.com

    VastaaPoista
  76. Herkullinen ohje!;) Blenderiä olen kaipaillut, sellaiselle olisi tarvetta!:) soile89(at)gmail.com

    VastaaPoista
  77. Monitoimikone olisi kiva : ) uotila.marjo@gmail.com

    VastaaPoista
  78. Voi voi... paljon kaikkea haluaisin... jäätelökone puuttuu meiltä kokonaan, uusi vatkainkin olis tarpeeseen, yleiskone kiinnostaisi. sanotaan vaikka tuo jäätelökone :)

    VastaaPoista
  79. Monitoimikone!!! Vanha uupui ;( smpeltonen@gmail.com

    VastaaPoista
  80. Juurikin jäätelökone tai sitten tyhjiöpakkauslaite ;)

    csb@luukku.com

    VastaaPoista
  81. Voi rakas joulupukki...toivoinkin sinulta jäätelökonetta ;)

    VastaaPoista
  82. Ihan oikeesti uusi jäätelökone :-D Meillä on joku 80-luvulta peräisin oleva jäätelökone ja se toimii kyllä, mutta on ihan uskomattoman hidas!

    noraemilia.seppala (at) hotmail.com

    VastaaPoista
  83. Jäätelökone olisi kyllä mahtavaa saada! :)
    suklaatryffeli@outlook.com

    VastaaPoista
  84. Tehokas yleiskone keittiöön olisi toivelistalla. :)
    jatta.pietil@hotmail.com

    VastaaPoista
  85. Jäätelökone olisi ihana! ♥

    mistaonpienetpojattehtyblogi@gmail.com

    VastaaPoista
  86. Vohvelirauta :)

    mixi_5@luukku.com

    VastaaPoista
  87. Kaipaisin leivänpaahdinta, pikku juttu mutta sellaista meillä ei ole, joten ei voida syödä herkullisia aamiaisleipiä... :) june1(at)luukku.com

    VastaaPoista
  88. Uusi kahvinkeitin tulisi tarpeeseen :) siniklamsa@gmail.com

    VastaaPoista
  89. Yleiskone puuttuu meidän keittiöstä. Se helpottaisi leivontaa aika paljon.

    susanna.pohjonen(at)gmail.com

    VastaaPoista
  90. Minun keittiöni kaipaisi jotain blenderiä tai vastaavaa jolla saisi surautettua omatekoiset maapähkinävoit ynnä muut! amanda.lampinen@gmail.com

    VastaaPoista
  91. Yleiskoneen kyllä tarvitsisin keittiöön. Myös jäätelökone ja mehulinko houkuttaisivat paljon!:)
    leskinen451@gmail.com

    VastaaPoista
  92. Yleiskoneeseen lisäosa esim raastin tms.. Tosin uusi sähkövatkain olis myös kova sana! :) ylipukkimerja@gmail.com

    VastaaPoista
  93. Sodastream laitetta olen ajatellut, kun meillä juodaan paljon kivennäisvesiä.
    Kauppakassi kevenisi paljon. nina40fi@gmail.com

    VastaaPoista
  94. Mukaan arvontaan! :) Kaksi hajonnutta, sähkövatkain ja blenderi, pitäisi uusia!
    heinis @ gmail.com (välitpois ;) )

    VastaaPoista
  95. Tarvitsisin keittiööni yleiskoneen! Jäätelökonettakin olen haaveillut pitkään. :3 mariakivist@gmail.com

    VastaaPoista
  96. Toi jäätelökone olis kyllä kiva,mutta ehkä leivänpaahdin ja vedenkeitin. Ne alkaa vedellä viimeisiään. hannamarjaana78@gmail.com

    VastaaPoista
  97. Kahvinkeittimemme meni hiljan rikki. Ostaisin haaveilemani Moccamasterin, jos voitan arvonnan.

    hiidenuhma at gmail.com

    VastaaPoista
  98. Kapselikahvinkeitin ois aika kova sana,oon jo pidemmän aikaa haaveillu siitä.
    hamalainentm@gmail.com

    VastaaPoista
  99. Jäätelökoneesta olen haaveillut pitkään :) pullipilvi@luukku.com

    VastaaPoista
  100. kunnolliselle tehosekoittimelle olisi tarvetta, vanha sanoi sopimuksen irti

    VastaaPoista
  101. Pieni ja näppärä tehosekoitin olisi tarpeellinen pieneen asuntoon.

    mielenmaisemia@hotmail.fi

    VastaaPoista
  102. Sauvasekoitinta tarvitsisin ehkäpä eniten :)
    miau.tui@gmail.com

    VastaaPoista
  103. Kiitos ihanasta blogista ja siitä että sen löytää myös facebookista :) Yleiskoneelle olisi kyllä käyttöä. Terveisin Henna
    henna.siira(at)suomi24.fi

    VastaaPoista
  104. Ostaisin kunnon tehokkaan blenderin :)

    pe-tsi@hotmail.com

    VastaaPoista
  105. Blenderi olisi kiva :)
    vaatehuttuja(@)gmail.com

    VastaaPoista
  106. Blenderi olisi tervetullut tänne! :)

    sara.vuolle@gmail.com

    VastaaPoista
  107. Blenderi olisi aika ihana saada. :)
    paiorvo@gmail.com

    VastaaPoista
  108. Mehulinkoa olen jo jonkun aikaan miettinyt, sellaiselle olisi käyttöä.
    sinilintu_@hotmail.com

    VastaaPoista
  109. Sähkövatkain kulholla tulisi tarpeeseen.

    helikaa at luukku.com

    VastaaPoista
  110. Uusi kahvinkeitin olisi hankintalistalla. Se on kahvikissan tärkein keittiön pienkone :)
    minnapo1(at)gmail.com

    VastaaPoista
  111. Ehdottomasti uusi tehosekoitin! Nykyinen vetelee viimeisiään... :)

    marhaminta@gmail.com

    VastaaPoista
  112. Hei! Minun valintani olisi joko keittiövaaka tai kahvimylly. Yst. Terv. Katariina (katariina.ramberg@gmail.com)

    VastaaPoista
  113. Monitoimikoneelle olisi käyttöä. Nykyinen ei oikein toimi ja on muutenkin liian pieni.
    khp(at)luukku.com

    VastaaPoista
  114. Kenwoodin yleiskone kelpaisi minullekin! Toisaalta kahvinkeitin saattaisi kyllä mennä sen edelle hankintalistalla. :) monami(at)luukku.com

    VastaaPoista
  115. Mä olen niiiin mukana. tarvitsisin ja haluaisin leivänpaahtimen ja sauvasekoittimen :)
    miianblogi[at]suomi24.fi

    VastaaPoista
  116. Jäätelökone siintää unelmissa!
    Terkuin Emma nemmao@gmail.com

    VastaaPoista
  117. Jäätelökoneesta meillä haaveilla...
    suvi.hyytinen@gmail.com

    VastaaPoista
  118. Yleiskone olisi unelmissa täälläkin. :)
    sopeutuja(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  119. Herkullisen näköistä! Jäätelökone olisi toiveissa :)

    heini84@netti.fi

    VastaaPoista
  120. Jäätelökone jo on, joten joku sähköinen raastin tai viipalointi systeemi olisi nyt tarpeen :-) eija.raatikainenkauppi@gmail.com

    VastaaPoista
  121. Jokin ihana kahvinkeitin, joka tekee aamuista vieläkin nautinnollisempia :)
    eulalia.kenkkunen@phnet.fi

    VastaaPoista
  122. Oih mehulinko ollut haaveissa jo pidemmän tovin! Toki myös jäätelökone tälle herkkusuulle passaisi! :)
    lindasuik@gmail.com

    VastaaPoista
  123. I am a private lender and Investor, Do you need a legit, honest, reputable and quick loan? I can help you with 100% guarantee loan, I am offering business and individual loan, More also we financing all kind of projects. For more details contact us at: russell.credit40@gmail.com

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...