Pohja:
2 dl vehnäjauhoja
2 dl vehnäjauhoja
1 dl kaurahiutaleita
1 tl leivinjauhetta
100 g leivontamargariinia
1/2 dl kevytmaitoa
¼ tl himalajan suolaa
Täyte:
2 kpl (300 g) isoa punasipulia
2 kpl (300 g) isoa punasipulia
1 (~200 g) iso purjo
2 rkl fetajuustotölkin lientä
1/2 rkl Pirkka juoksevaa hunajaa
1 tl basilikaa
1 tl suolaa
2 rkl fetajuustotölkin lientä
1/2 rkl Pirkka juoksevaa hunajaa
1 tl basilikaa
1 tl suolaa
150 g minitomaatteja
1 tlk (150 g) fetajuustokuutioita öljymarinadissa (Pirkka, yrttimarinoidut)
1 tlk (150 g) fetajuustokuutioita öljymarinadissa (Pirkka, yrttimarinoidut)
n. 1 dl Apetina fetajuustokuutioita
1 prk (1.5 dl) ranskankermaa
1 prk (1.5 dl) ranskankermaa
0.5 dl kevytmaitoa
2 munaa
1 rkl kuivattua persiljaa
2 munaa
1 rkl kuivattua persiljaa
Päälle:
0.5 dl mustaleima-emmentalia
Ohje:
Viipaloi kuoritut sipulit ja purjo mahdollisimman ohuiksi
viipaleiksi. Kuullota viipaleet fetajuustotölkin liemessä kuumassa
paistinpannussa. Mausta sipulit hunajalla, basilikalla ja suolalla. Jäähdytä
seosta hieman. Laita pohjan päälle tomaatit. Levitä sipuliseoksesta noin
puolet sekä valutetut juustokuutiot tomaattien päälle. Levitä päälle vielä
loput sipulit. Muutama juustokuutio saa pilkistää sipulin alta. Sekoita
kananmunat ranskankermaa, maitoon ja lisää persilja. Kaada seos vuokaan. Ripottele
pinnalle emmental-juustoraastetta. Paista piirakkaa 200 asteessa uunin
alimmalla tasolla noin 30-35 minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi! :)