17.12.2014 Olen tehnyt näitä vuosien aikana todella usein ja nyt löytyy aidomman näköinen kuvakin suolatun suklaafudgen ohjeesta.
Suklaafudget pähkinällä ja lakritsilla
Aineet fudge-massaan:
200 g maitosuklaata
250 g tummaa suklaata (esim. sekaisin n.50% ja n.70%)
1 prk kondensoitua maitoa (ei keitettyä)
35 g voita
Laita voi, maito ja suklaat palasina kattilaan ja lämmitä miedolla
lämmöllä kunnes kaikki suklaa on sulanut.
Lisää:
200 g lakua pieneksi pätkittynä paloina (rainbow, 3-4 osaan)
2.5 dl suolapähkinöitä (X-tra parhaita)
+ päälle suolapähkinöitä ripoteltuna
Leikkaa lakritsipalat n.4 osaan.Sekoita lakritsit ja
pähkinät sulaan suklaaseokseen. Kaada massa silikonimuottiin leivinpaperilla
vuorattuun neliön malliseen (n.23 cm x 23 cm) tarjoiluvuokaan. Anna jähmettyä jääkaapissa. Leikkaa sopivan kokoisiksi paloiksi. Nauti itse tai anna lahjaksi vaikka sellofaaniin käärittynä!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi! :)