maanantai 15. joulukuuta 2014

Lahjakortin voittaja on arvottu!

 Koko viime viikon ajan blogissa pyörineen lahjakortin arvonnan voittaja on vihdoin ratkennut. Voittaja saa itselleen Expertin 100 €:n lahjakortin. Arvonnan suoritin seuraavalla tavalla: numeroin kaikki tulleet kommentit saapumisjärjestyksessä, poistin tuplakommentit ja annoin numerogeneraattorin hoitaa arvonnan. Kommentteja tuli yhteensä 124 ja niistä voittajaksi nousi...


..kommentti nro. 77!!!

Voittaja on siis "Anonyymi" kommentillaan: 
" Herkullinen ohje!;) Blenderiä olen kaipaillut, sellaiselle olisi tarvetta!:) "

Paljon onnea voittajalle! Otan sinuun yhteyttä pikimmiten, niin saadaan lahjakortti postiin mahdollisimman pian!

Kiitos kaikille kommenteistanne! Oli mielenkiintoista lukea minkälaisia tarpeita muiden keittiössä onkaan. Monien toiveissa näkyi tehokkaampi käsivatkain tai kunnon sauvasekoitin. Toiveet sai miettimään myös omia pienkoneiden päivityksiä tarkemmin, ja itse asiassa itselläkin sauvasekoitin juuri rikki menneen tilalle tulisi tarpeeseen. Blenderi nousi voittajakommentin lisäksi esille myös monen muun toiveissa, ja sellainen olisi myös kova sana omassakin keittiössä. Leipominen ja kokkaaminen tuntuu olevan välillä melkoista välineurheilua, mutta kivaa sellaista :)

Kerron samalla pari vinkkiä blogiin tulevista ohjeista. Vielä tämän viikon aikana blogiin ilmestyy aivan ihastuttavan (=mielestäni kaikkien kakkujen kärkipäähän sijoittuvan) Jouluisen kakun ohje  sekä jotain pientä suolaisen makeaa vaikkapa lahjaksi tai muuten vaan naposteltavaksi. Luvassa vielä ennen Joulua myös jotain suklaista.. Niitä odotellessa mukavaa Joulun odotusta kaikille!

4 kommenttia:

  1. Vau, jee!�� Kiitos tosi paljon,vastasin sulle sähköpostiin! T. Soile

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onnea Soile vielä tätäkin kautta! Katsoin sähköpostin ja laitoin jo meiliä takaisin päin :) Pian pääset shoppailemaan oikein kunnolla ;) Hauskaa viikonjatkoa!

      Poista
  2. Onnea voittajalle! <3
    Mie hankin itselleni joululahjaksi tuollaisen tehosekoittimen, millä on jo pirtelöitä tehty :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onnea onnea :D Blenderi siintää jo omissa silmissäkin. Hmmm. Joulupukki voisikin tuoda sellaisen ;) Olisi kyllä tosi kätevä moneen moneen juttuun, pirtelöt ja smoothiet voisi tehdä noin vain :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...