tiistai 8. syyskuuta 2015

Savulohitäyte ruisleivälle/saaristolaisleivälleNäitä lohitäytteisiä saaristolaisnappeja tarjoiliin viime kuukauden puolella esikoisen nimpparikahveella. Olivat kiva vaihtoehto voileipäkakuille tai piirakoille. Täytteen tein hyvinkin samalla tavalla, kuin olen aiemmin tehnyt palttoonappeihin, vain pienen pienin muutoksin. On se vain hyvää.


Alle tulevan leivän arvoin saaristolaisnapin ja tavallisen ruisleivän väliltä. Itse olisin valinnut mauttomamman ruisleivän, mutta toinen makutuomari oli saaristolaisnapin kannalla, joten laitoin sellaista. Edelleen olen toki ruisleivän kannalla ;)

Savulohitäyte ruisleivälle/saaristolaisleivälle

n. 15 saaristolaisnapille

Aineet:
n. 400 g  lämminsavulohta
1 isohko punasipuli pieneksi silputtuna
n. 1.5 dl turkkilaista jogurttia 
100 g tuorejuustoa (laitoin valkosipuli- ja piparjuurituorejuustopaketin jämät)
n. 1.5 dl ruohosipulisilppua
Ohje:
Sekoita aineet keskenään. Maista ja mausta halutessasi lisää. Tarjoa saaristolaisnappien kanssa. Koristele vaikka ruohosipulisilpulla tai poikittaisella ruohosipulin varrella ja kirsikkatomaatin puolikkailla

Vinkki:
* Voit tehdä täytteen valmiiksi jääkaappiin odottamaan vaikkapa jo edellisenä päivänä. Laita täyte vaikkapa pursotuspussiin tai paksuun pakastepussiin, niin siitä ei tartu hajuja muualle jääkaappiin. Täyttövaiheessa leikkaa pussin kulmaan reikä ja pursota täyte leipien päälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...