Näitä lohitäytteisiä saaristolaisnappeja tarjoiliin viime kuukauden puolella esikoisen nimpparikahveella. Olivat kiva vaihtoehto voileipäkakuille tai piirakoille. Täytteen tein hyvinkin samalla tavalla, kuin olen aiemmin tehnyt palttoonappeihin, vain pienen pienin muutoksin. On se vain hyvää.
Alle tulevan leivän arvoin saaristolaisnapin ja tavallisen ruisleivän väliltä. Itse olisin valinnut mauttomamman ruisleivän, mutta toinen makutuomari oli saaristolaisnapin kannalla, joten laitoin sellaista. Edelleen olen toki ruisleivän kannalla ;)
Savulohitäyte ruisleivälle/saaristolaisleivälle
n. 15 saaristolaisnapille
Aineet:
n. 400 g
lämminsavulohta
1 isohko punasipuli pieneksi silputtuna
n. 1.5 dl turkkilaista jogurttia
100 g tuorejuustoa (laitoin valkosipuli- ja piparjuurituorejuustopaketin jämät)
n. 1.5 dl ruohosipulisilppua
Ohje:
Sekoita aineet keskenään. Maista ja mausta halutessasi lisää. Tarjoa saaristolaisnappien kanssa. Koristele vaikka ruohosipulisilpulla tai poikittaisella ruohosipulin varrella ja kirsikkatomaatin puolikkailla
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi! :)