Tein tätä lohitahnaa kahteen juhlaan viikon välien. Ensimmäisellä kerralla laitoin tahnan palttoonappien päälle. Ne menivät kuin kuumille kiville ja loppuivat kesken. Eikä ihme, hyviä kun olivat! Toisella kerralla palttoonapit olivat kadonneet kaupasta, joten laitoin tahnan ruissipsien päälle. Ne hieman imivät
tahnan kosteutta itseensä, vaikka muuten olivatkin hyviä. Palttoonapit ovat siis
tähän tarkoitukseen parempia.
Alla oleva määrä riittää n.25 palttoonapille.
Aineet:
n. 200 g
lämminsavulohta
pieni punasipuli pieneksi silputtuna
n. 1 dl ranskankermaa
ruohosipulisilppua
Sekoita aineet keskenään. Tarjoa palttoonappien kanssa.
Koristele vaikka ruohosipulisilpulla tai poikittaisella ruohosipulin varrella.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi! :)