maanantai 17. elokuuta 2015

Mansikka-trifle


Mokkapalakakkuun tekemästäni mehevästä suklaakakkupohjasta jäi hieman yli. Pöydällä pyöri rasiallinen tuoreita mansikoita ja pakkasessa oli jäätelöä, joten jälkkäriajatus oli valmis. Yleensä syön (tai syötän) nuo ylimääräiset kakkupohjanpalat sellaisenaan, mutta tällä kertaa ne päätyivät tähän herkulliseen trifleen. Tekemisessä ei montaa hetkeä mennyt, ja syömisessä taisi mennä vieläkin vähemmän. Voih, kuinka yksinkertainen annos voikin olla näin hyvää! :)


Suklaa, tuoreet mansikat ja vanilja on aina vain yhtä toimiva yhdistelmä, slurps.


Mansikka-suklaa-triffle

Aineet:
vaniljajäätelöä
vajaa litra mansikoita
mielettömän mehevää suklaakakkupohjaa

Ohje:
 Leikkaa vaniljajäätelöstä palasia. Lämmitä suklaakakkupohjaa hieman. Murustele sitä kulhon pohjalle. Nosta päälle vaniljajäätelön paloja ja mansikoita. Murustele lisää kakkupohjaa ja lisää jälleen jäätelöä ja mansikoita. Nauti samantein! :)







4 kommenttia:

  1. Mmmm nam! Mä testasin hilla-valkosuklaapiirakkaa, löytyy täältä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvännäköinen oli sinunkin tekemäsi piirakka, valkosuklaa on hillan kanssa oiva pari :P

      Poista
  2. Onpa ihanan näköinen! Mä olen syönyt sun mielettömän mehevää suklaakakkupohjaa lämpimänä jätskin kanssa ja voin kyllä suositella kaikille! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Taru :) Nyt muistankin, että taisit joskus mainita syöneesi tätä jäätelön kanssa :) Oli kyllä ihanaa :P Pelkiltäänkin tuo pohja on herkkua, mutta tämä yhdistelmä oli aikaslailla parempaa. Toivottavasti kakkupohjaa jää jatkossakin aina hieman yli ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...