sunnuntai 6. syyskuuta 2015

CreaChoco, suklaata suoraan kotiovelle + alekoodi


Rakastan suklaata! Voisi melkein sanoa, että olen siihen koukussa. Jos oikein yrittäisin, pystyisin ehkä olemaan ilman pari päivää. Mutta enpä ole edes viitsinyt kokeilla, sillä eikös suklaa ole viime tutkimusten mukaan terveellistäkin ;)

Tavallisista kaupoista löytyy herkutteluhetkiin monenlaisia suklaita, mutta loppujen lopuksi valikoima on melko suppea. Tai ainakin itse koen niin. Tuntuu, että kaikki maut on jo koettu. Olenkin usein salaa karkkihyllyä kahlatessani haaveillut siitä, että saisin maistaa jotain uutta ja koota oman suklaisen makupalettini. Tästä syystä olen äärettömän iloinen, kun sain viestin ainutlaatuiselta yritykseltä nimeltään CreaChoco. He ovat nimensä mukaisesti CreaChoco, sillä heiltä saa tilattua käsintehtyä suomalaista suklaata haluamallaan suklaalaadulla ja täytteillä. Valikoimaa on siis todellakin liki rajattomasti, ihanaa! Jos innostuit itsekin, niin lukasepas tekstiä alaspäin, sillä lopussa on alekoodi tilaamiseen :)


Innosta piukeena menin CreaChocon sivuille ja ajattelin tilata suklaalevyn jollain hieman erilaisella täytteellä. Suklaaksi valitsin kolmesta vaihtoehdosta tumman suklaan.

Heti etusivulla oli ilmoitus uutuusmausta eli grillimausteesta. Hmm. Mielenkiintoista! Suolainenhan sopii suklaa kaveriksi kuin nakutettu, joten valinta oli siinä. Vai oliko!? Mietin mitä ottaisin grillimausteen kaveriksi. Napsautin valkosipulia. Seuraavaksi oli paahdetun sipulin vuoro. Näiden jälkeen silmiini osui intialainen mauste. Hmm. Sehän olisikin kokeilemisen arvoista. Sen seuraksi voisivat sopia wasabi-pähkinät. Aloitin valinnan siis uudelleen unohtaen aiemmat maut. Vai olisiko suolapähkinät ja popcornit hyviä? Iskin silmäni makeampiin täytteisiin. Vadelmaa, mansikkaa, mustikkaa, piparia, kookosta ja paljon muuta. Voih, mikä valinnan vaikeus! Päätin ottaa itseäni niskasta kiinni ja valita tällä kertaa vain yhden vaihtoehdon, ja myöhemmin jonkun toisen. Ja ehkä kolmannen.. ;) Eli tällä kertaa päädyin tähän tummaan suklaaseen, jonka joukossa on wasabi-pähkinöitä, maissihiutaleita (lomakkeessa nimellä maissilastuja) ja hunajaa.


Tilaus oli helppoa ja nopea tehdä. Siis nopea, mikäli ei oteta huomioon täytteiden valinnan suhteen ilmaantunutta valinnanvaikeutta, johon meni hetki jos toinenkin. Laitoin oman tilaukseni menemään lauantaina. Seuraavan viikon perjantaina postilaatikossa makoili odotettu suklaa-paketti viikonlopuksi.



Lauantai-aamuna en malttanut pitää näppejäni erossa ja avasin paketin. Otin muutaman kuvan ennen kuin maistoin palasen. Miedosti tulinen wasabi yhdessä tumman suklaan kanssa oli yllättävä ja mielenkiintoinen yhdistelmä. Ensimmäisen haukkauksen jälkeen en oikein tiennyt mitä mieltä olin. Tulinen wasabi makeassa suklaassa oli odottamaton makupari. Toisen palan jälkeen pääsin mausta jyvälle ja hyväähän se oli. Wasabi tosin oli sen verran voimakkaan makuinen, että hunajaa sai etsimällä etsiä sen joukosta. Mutta senkin toki maistoi mietona niistä paloista, joissa wasabia ei ollut. Maissilastut antoivat hienoisesti rouheampaa rakennetta suklaaseen. Eipä siinä montaa hetkeä mennyt, kun suklaa oli kadonnut ;) Tässä mietin jo seuraavaa makuyhdistelmää. Juuri äsken katselin, että uutuustäytteeksi on tullut vaahtokarkit ja salmiakkilastut. Hmm. Pitäisiköhän samantein tilata uusi levy.. :)


Suklaatilauksen voi siis tehdä helposti vaikkapa kesämökiltä käsin tai kotona muiden arkitouhujen keskeltä. Kuullostaako hyvältä? Hyvä, sillä minulla on iloisia uutisia myös teille lukijat. Nyt nimittäin myös teillä on hieno tilaisuus tutustua näihin suklaisiin, sillä saatte 10% alennuksen tilauksestanne ilmoittamalla alekoodin suklaapossu nettitilauksenne yhteydessä CreaChocon sivuilla! Näitä ehtii vielä hyvin tilaamaan ja testaamaan eri makuja vaikkapa Joululahjoja ajatellen ;) Paketin postikulut pystyy välttämään kokonaan mikäli tilaa vähintään 30€ arvosta, tai jos pystyy hakemaan paketin Helsingin, Iittalan tai Tampereen noutopisteistä.



Yhteistyössä CreaChoco.
Suklaan valmistajana toimii Kultasuklaa Iittalassa.

Ps. Jos kuvittelit nähneesi tämän postauksen jo aiemmin, se on mitä luultavammin totta. Teknisten ongelmien takia jouduin ottamaan tekstin väliaikaisesti kokonaan pois ja postasin nyt uudelleen :)

7 kommenttia:

  1. Oi nam :P kyllä kelpais. Odottelen chiliä vielä tonne :D Sen verran kattelin silti, että ei tunnu tuo koodi toimivan.
    Mutta se kyllä häiritsee että tuolla on valko-sipuli ja musta-pippuri jne, mitä noi tavuviivat tuolla tekee? :D Ja noi on kyllä
    maissihiutaleita eikä maissilastuja mun mielestä tossa kuvassa.

    VastaaPoista
  2. Suurkiitos rose86! Hyvä kun huomasit vian koodissa! Laitan hetimiten kyselyn eteenpäin, toivottavasti saadaan pian korjattua :) Hmm. Missäs huomasit nuo tavuviivat? Itse en nähnyt sellaisia missään.. Ja kyllä, maissihiutaleitahan nuo ovat, totta! :) Chili olisikin hyvä, toivottavasti sekin olisi tarjolla pian :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noissa täytevaihtoehtokuvissa näkyy tavuviivat, ja samaten ostoskorissa. En tiedä onko sitten kiinni siitä että on mbiililaita, mutta kuitenkin niitä on monen monta paikoissa joihin eivät kuulu :D

      Poista
    2. Oiskohan tavuviivat jotain mobiililaitteen juttuja. Itse en olekaan kokeillut sillä, pitääkin katsella. Tällä läppärille ainakin kaikki näyttää hyvältä. Nyt on muuten tuo alekoodikin ok, testailin itsekin :)

      Poista
  3. Outch, mitkä postikulut! Miksiköhän kirjeenä toimitusta ei ole valittavissa.. Kiva idea muuten :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Postikulut on kieltämättä aikamoiset, jos tilaa vain vähän. Mutta yli 30€ arvoisten tilausten postituksen saakin jo ilmaiseksi. Itse ajattelin, että voisin tilata vaikkapa Joululahjaksi näitä muutaman, siinä menee väkisinkin tuo raja rikki ja samalla säästöä hurjasti :)

      Poista
    2. Niin ja mikäli pystyy hakemaan suklaan Helsingistä, Iittalasta tai Tampereelta, postikulut ovat 0, sillä noilla paikkakunnilla on noutopisteet :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...