torstai 31. elokuuta 2017

Blogi muuttaa uuteen osoitteeseen!


Heippa hei kaikki! Nyt se on jo virallista ja voin paljastaa mitä olen hykerrellyt mielessäni koko kesän. Eli Suklaapossu siirtyy bloggaamaan uuteen osoitteeseen Kotilieden alle kahden muun ihastuttavan ruoka-aiheisen bloggaajan kanssa!

Suklaapossu-blogi siirtyy kokonaisuudessaan eli myös vanhat lemppariohjeet Mielettömän mehevää suklaakakkupohjaa ja Järisyttävän hyvää sitruunajuustokakkua myöten löytyvät sieltä. Blogiin kerääntyy jatkossa tuttuun tapaan myös uusia herkkuohjeita. Tämä blogi ei enää päivity tänne bloggerin puolelle. Muutosta huolimatta blogin sisältö pysyy samanlaisena, kuin tähänkin mennessä. Luvassa siis enimmäkseen helppoja, nopeita ja ennen kaikkea herkullisia ohjeita. Välillä toki saattaa vilahtaa jotain hieman haastavampaakin. Mutta jatketaan samaa rataa kuin ennenkin.

Toivon myös, että te lukijat siirrytte kanssani ja löydätte herkkureseptejä arkeen ja juhlaan samalla tavalla kuin ennenkin. Mikäli ette löydä haluamaanne ohjetta, laittakaa viestiä, niin katsotaan josko sellainen ilmestyisi blogiinkin :) Tarkallaan ottaen Suklaapossun löytää siis osoitteesta:

https://kotiliesi.fi/suklaapossu

Olen tosi iloinen tästä muutosta, vaikka vähän vielä jännittääkin. Mutta toisaalta.. Eihän tässä muutu muu kuin blogin osoite. Ja ehkä blogin ulkonäkö parempaan suuntaan. Nähdään Kotilieden puolella!

PS. Jos kaipaat tuota yllä olevassa kuvassa näkyvien Kuningatar-tuorejuusto-suklaabrownies-palojen ohjetta, niin löydät sen joko klikkaamalla kuvaa tai tätä tekstiä :)

4 kommenttia:

 1. Ihana, paljon onnea uuteen!! Kotiliesi onkin yksi lempilehteni ja vakiosti käytän lehden reseptejä, joten takuulla pysyn myös uuden blogisi kanavalla! Iloitsen puolestasi. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Leena! Ihana kuulla <3 "Nähdään" siis Kotilieden puolella :D

   Poista
 2. Onnea uusiin haasteisiin :) En malta odottaa uuden sivuston näkemsitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Annis :) Siellä se sivusto jo pyöriikin. Pientä viilausta tulossa vielä, mutta suunnilleen kuosissaan :) "Tavataan" siellä :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...