Itse en henk. koht. pidä pelkän kermavaahdon mausta kakun välissä. Vaniljakastike sen sijaan maistuu hyvältä, mutta on koostumukseltaan liian löysää. Tällä ohjeella tulee täyte, jossa on sopivan pehmeä, mutta silti kiinteä koostumus. Tämä myös maistuu todella hyvälle ja on helppo tehdä. Vaniljakreemi ei tule
liian voimakkaana, tuskin huomaa sitä lainkaan. Sopii esim. omenahillon ja
banaanien seuraksi kakun väliin.
Riittää n. 24 cm kahteen väliin.
Riittää n. 24 cm kahteen väliin.
Aineet:
1 prk Flora Vatkattavaa vaniljakastiketta
1 prk Flora kuohukermaa
1 rkl vaniljasokeria
vajaa 1 rkl vaniljakreemijauhetta
Ohje:
Hei. Käykö tämä myös kakun pursottamiseen?
VastaaPoistaHeippa :) Tämän tekemisestä on aikaa, enkä aivan tarkkaan muista onko koostumus pursotukseen sopiva. Mutta aineksista päätellen pitäisi onnistua :)
Poista