Halusin tehdä jonkin suklaisen leivonnaisen, jonka teossa ei tarvita vatkainta vaan aineet voidaan sekoittaa keskenään. Kehittelin sellaisen reseptin. Koristeluidean nappasin Kinuskikissalta. Tästä tuli maukas ja on saanut kehuja kaikilta tätä maistaneilta suklaan ystäviltä!
150 g voita/margariinia
150 g tummaa suklaata (Panda)
3 munaa
1 dl sokeria
1.5 dl tummaa ruokosokeria
1.5 dl vehnäjauhoja
2.5 tl leivinjauhetta
2.5 tl leivinjauhetta
2.5 tl vaniljasokeria
0.9 dl tummaa kaakaojauhetta, Van Houten
0.5 tl suolaa
0.9 dl tummaa kaakaojauhetta, Van Houten
0.25 dl maitoa
Sulata suklaa mikrossa margariinin kanssa, anna hetki jäähtyä. Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää munat nopeasti sekoittaen suklaaseokseen. Lisää kuivat aineet ja maito. Sekoita kunnolla. Kaada pienelle pellille. Paista 200 asteessa n. 25 min., tai kunnes keskeltä painettaessa tuntuu kiinteältä.
Päälle:
½ prk (Lidlin)
suklaapähkinälevitettä
1 Geisha-patukka
Laita levite kuuman pohjan
päälle, näin se sulaa siihen hyvin. Pirsko päälle sulatettu Geisha. Naputa
peltiä pöytää vasten, niin pinta tasoittuu. Anna jäähtyä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi! :)