perjantai 8. elokuuta 2014

Suklaapossu nyt myös Facebookissa

Nyt löydät Suklaapossun myös Facebookista!

Olen tähän mennessä tarkoituksella pitänyt itseni ja täten myös blogini poissa Facebookista, mutta koska "kaikki" tuntuu nykyään olevan siellä, päätin luoda omat facebook-sivut blogilleni. Pari päivää olen nyt ihmetellyt Facebookin ihmeellistä maailmaa. Sain useiden kymmenien tuntien kummastelun jälkeen tuotua facebookiin muutaman vanhan leivonnaisen kuvan ja kirjoitettua pieniä tekstinpätkiä. Jatkossa Facebookiin ilmestyy kaikki tulevat aikaansaannokseni, jotka toki ilmestyvät myös blogiin. Monet asiat tuntuvat edelleen olevan hakusessa, mutta eiköhän tämä tästä pikku hiljaa suju reippaampaa tahtia :) Otan kiitollisena kaikki Facebookin käyttämistä helpottavat vinkit vastaan!

Käykäähän tykkäämässä Suklaapossusta. Suklaapossun facebook-sivuille pääsee klikkaamalla alla olevaa kuvaketta.

https://www.facebook.com/pages/Suklaapossu/1475389926041412

4 kommenttia:

 1. Tervetuloa myös facebookiin! Kävin tykkäämässä.:) Itse olen aina ollut hyvin facebook-vastainen, mutta olihan se jossain vaiheessa pakko blogille sivut tehdä, kun kerran kaikilla muillakin.;) Aika opettelu on ollut fb:n käytössä, enkä vieläkään ymmärrä siellä kaikkia juttuja, mutta juuri toimeen tulen.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa, kiitos tykkäämisistä Katja! On tämä aikamoista uuden opettelemista. Sen jo huomasin, ettei näin vanha opi enää uutta samaa tahtia kuin vielä jokunen vuosi sitten. Mutta kaipa tämä tästä lähtee sujumaan, kun vaan ehtii enemmän paneutumaan asiaan. Kävin katsomassa sinun facebook-sivujasi ja hyvältä näyttää :)

   Poista
 2. Jes, mahtavaa että uudet postaukset päivittyy nyt myös faceen :) löysin vasta hetki sitten blogiisi ja nyt on jo aika monta reseptiä löydetty täältä joita on päästävä testailemaan! Linkkailen sit omasta blogistani tänne niitä kunhan pääsen leivontahommiin :) Oletko koskaan tehnyt postausta suosikki leivontakirjoistasi? Jos et niin siinä olis postaustoive ;)

  Jonna1983.fitfashion.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa Jonna1983, että löysit blogini ja olet jo löytänyt testattavaakin. Toivottavasti ne onnistuvat ja myös maistuvat! :D

   Nyt pistit muuten pahan postaustoiveen! ;) Olen ehkä siitä hieman omituinen leipoja, etten omista montaakaan leivontakirjaa. Laskeskelin, että hyllystä löytyy vain noin 15 leivontakirjaa, joista muutamaa en ole koskaan edes käyttänyt ja loppuosaakin erittäin harvoin. Suurin osa ideoista ja poimimistani tiedoista on peräisin netin syövereistä. Mutta voin toki jossain vaiheessa tehdä minipostauksen noistakin kirjoista ja ehkä linkata mukaan netistä joitain löytämiäni inspiraation kohteitani, jos vielä kiinnostaa :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...