lauantai 1. syyskuuta 2012

Pehmeä suklaamousse


Ihanan pehmeä suklaamousse joko pelkiltään syätäväksi tai kakun väliin. Tämä kuuluu helppoudessaan ehdottomiin suosikkeihini. Moussea voi helposti maustaa halutessaan esimerkiksi piparminttuaromilla tai appelsiiniaromilla/-kuorella. Suklaan määrällä pystyy säätäämään suklaisuutta rakenteen kuitenkaan kärsimättä.



Aineet:
200 g tummaa suklaata (Panda, Rainbow, Brunberg.. eli n.50%)
2 munaa
2.5 dl Flora Vispiä
1 rkl ruokosokeria

Ohje:
Vatkaa Flora Vispi vaahdoksi. Lisää sokeri. Sulata suklaa. Vatkaa munat suklaan joukkoon voimakkaasti vatkaten esim. sähkövatkaimella, kunnes seos alkaa vaahtoutua. Sekoita suklaaseos ja kerma keskenään. Kaada joko kakun väliin tai tarjoilukippoihin ja laita jähmettymään ja vetäytymään jääkaappiin.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...