Suklainen keksipohja:
75 g digestivekeksejä
40 g tummaa 45 % suklaata
sulatettuna
1 tl maapähkinävoita
10 g voita
2 tl fariinisokeria
Murskaa keksit ja sekoita
joukkoon muut aineet. Painele 16 cm irtopohjavuoan pohjalle.
Maapähkinäkerros:
1 dl Floran kuohukermaa
3 rkl maapähkinävoita
(sokeroimatonta)
1 rkl fariinisokeria
50 g valkosuklaata
50 g tuorejuustoa
Vatkaa kerma ja lisää
siihen maapähkinävoi, sokeri, sulatettu suklaa sekä tuorejuusto. Kaada pohjan
päälle.
Suklaakerros:
Suklaakerros:
1.5 dl Floran kuohukermaa
100 g tummaa n.50%
suklaata, rainbow leivontasuklaata
2 munaa
1.5 rkl ruokosokeria
Vatkaa munat sulatetun
suklaan joukkoon, kunnes seos vaahtoutuu. Vaahdota kerma, lisää siihen
ruokosokeri. Yhdistä seokset. Kaada maapähkinäkerroksen päälle. Laita jääkaappiin jähmettymään muutamaksi tunniksi.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi! :)