Taikina:
2 tl leivinjauhetta
4 dl vehnäjauhoja
1/2 tl suolaa
50 g juoksevaa rasvaa (/voita / ½ dl öljyä)
2 dl juustoraastetta tiukahkoksi pakattuna (laitoin puolet mustaleima-emmentalia, puolet savujuustoa)
1 prk (á 250 g) kermaviiliä
Täyte:
n.2 dl punaleima-emmentaljuustoa raasteena
50g aurajuustoa
Voiteluun:
1 muna
2 tl leivinjauhetta
4 dl vehnäjauhoja
1/2 tl suolaa
50 g juoksevaa rasvaa (/voita / ½ dl öljyä)
2 dl juustoraastetta tiukahkoksi pakattuna (laitoin puolet mustaleima-emmentalia, puolet savujuustoa)
1 prk (á 250 g) kermaviiliä
Täyte:
n.2 dl punaleima-emmentaljuustoa raasteena
50g aurajuustoa
Voiteluun:
1 muna
pinnalle juustoraastetta
Sekoita kuivat aineet, lisää rasva ja kermaviili, vaivaa tasaiseksi kimmoiseksi taikinaksi. Jaa taikina kahteen osaan ja kauli pyöreäksi levyksi, n 0.5 cm paksuksi levyksi. Jaa levy 8 sektoriin, laita täyte leveään päähän (n. 1 rkl/sarvi), kääri sarviksi, voitele munalla ja ripottele päälle vielä hieman juustoraastetta. Paista 200 asteessa, n. 12-15 min.
Sekoita kuivat aineet, lisää rasva ja kermaviili, vaivaa tasaiseksi kimmoiseksi taikinaksi. Jaa taikina kahteen osaan ja kauli pyöreäksi levyksi, n 0.5 cm paksuksi levyksi. Jaa levy 8 sektoriin, laita täyte leveään päähän (n. 1 rkl/sarvi), kääri sarviksi, voitele munalla ja ripottele päälle vielä hieman juustoraastetta. Paista 200 asteessa, n. 12-15 min.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi! :)