keskiviikko 8. lokakuuta 2014

Toinen sija Red Velvet-kääretortulla


Päädyin myöhään eilen illalla nami-hiiren sivuille, vilkaisin kääretorttukilpailun tuloksen, enkä ollut uskoa silmiäni. Red Velvet-kääretorttuni oli päässyt kilpailussa toisella sijalle! Aamulla luulin tuota uneksi ja piti vielä tänään käydä varmistamassa tulos ja ihan totta tuo oli :) Aivan mahtava yllätys! Kisa oli täynnä aivan mahtavia luomuksia ja kaikkia olisi tehnyt mieli maistaa. Kiitos vielä nami-hiirelle kisan järjestämisestä ja kiitos myös Emmalle tuomaroinnista! Ja onnea myös Kakkuviikarille ja Leena-muorille!

13 kommenttia:

 1. Onnea! Kääriksesi olikin mielenkiintoinen ja erilainen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maiju :) Tein alkuvuodesta ensimmäistä kertaa Red Velvet -kakun ja siitä lähtien olen halunnut kokeilla siitä jotain muutakin. Kisa antoi hyvän tilaisuuden tällaisen testaukseen ja lopputuloksesta tuli mielestäni aika kiva :)

   Poista
 2. Onnea sijoituksesta! Tää on kyllä niin houkuttelevan näkönen :)

  VastaaPoista
 3. Onnea tästä!! Kääretorttu on kyllä niin mehevän näköinen, että sitä pitää vielä joskus kokeilla! En ole koskaan maistanut red velvet leivonnaista, eikö sillä ole ihan oma erityinen makunsa...?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kissanminttu! :) Red Velvetin makua on vaikea kuvailla. Siitä on vaniljaa, kaakaota, mutta ei kuitenkaan ole kaakaoleivos. Se maistuu, hmm, noh, punaiselta! ;)

   Poista
 4. Siellä oli kyllä aivan ihania kääretorttuja! Onnea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin oli! Kakkuviikarin kääretorttu sai kuolan valumaan samantein ja Leena-muorin kääriskin oli niin ihana että! Olisi tehnyt mieli maistaa kaikkia!

   Poista
 5. Onnea hyvästä toisesta sijasta. Mielestäni tämä sinun kääretorttusi olisi saanut olla 1.-pallilla! :) Todella kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mia! Onpa kiva kuulla, että olet tuota mieltä! :) Mutta onhan tämä toinenkin sijakin tosi tosi hieno :) Mielestäni Kakkuviikari ansaitsi voittonsa, hänen kääris oli niin mahdottoman herkullisen näköinen ettei tosikaan :)

   Poista
  2. Mä olen siis "kakkuviikari". En vaan osaa muokata tuota käyttäjänimeä ��

   Poista
  3. Ahaa, se oletkin sinä! :D Mahtavasti onnea vielä tätäkin kautta! Minusta sun kääris ehdottomasti ansaitsi ykköspallin :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...