Kun kaipaa jotain raikasta, ja vähä kirpsakkaakin täytettä, kannattaa koittaa tätä. Ei-niin-makea, raikkaan karpaloinen täyte täytekakuille. Enemmän ehkä aikuiseen makuun. Kakun päälle sopii mainiosti kinuskipäällinen tasapainottamaan happamuutta ja miksei kinuskia voisi laittaa kakun väliin täytteen alle. Mmmm!
Riittää 22 cm kakun kahteen väliin.
Aineet:
220 g karpaloita
2 dl sokeria
2.5 tl vaniljasokeria
2 tl liivatejauhetta + 2 rkl vettä
250 g maitorahkaa
2.5 dl Floran Kuohu-kermaa
Ohje:
Hurauta hieman jäiset karpalot soseeksi ja mausta
sokereilla. Liuota liivate veteen. Vaahdota kerma. Lisää rahka karpaloiden
joukkoon. Sekoita vaahdotettu kerma joukkoon. Ja lisää liivate ohuena nauhana.
Täytä (esim. vaniljamaidolla kostutettu) kakku.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi! :)