keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Mokkamousse



Nam nam nam! En ole vielä tähän ikään mennessä oppinut juomaan kahvia ja tuskin enää edes opin. Mutta on yksi asia, mistä pidän kahvista. Se sopii leivontaan! Mokan maku leivonnaisissa tai mousseissa on mahtava. Tämäkin mokkamousse meinasi viedä kieleni mennessään. 

Sopisi varmaan suklaakakun väliinkin pienin muutoksin. Löysin ohjeen Yhteishyvän ruokaliitteestä.

2.5 dl Floran Kuohukermaa
1.5 rkl pikakahvijauhetta
1.5 rkl sokeria
100g valkosuklaata

Keitä kerma kahvijauheen ja sokerin kanssa, lisää paloiteltu suklaa ja sekoita kunnes se on kokonaan sulanut. Jäähdytä jääkaapissa täysin kylmäksi. Vatkaa vaahdoksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...