tiistai 19. maaliskuuta 2013

Valkosuklaa-kinuskikastike kevytkermasta



Purkillinen Floran Kevyt 7% ruokakermaa oli juuri menossa vanhaksi ja päätin äkkiä tehdä niistä jotain. Hukkasin purkin tähän kinuskiin, jonka ajattelin osaksi pakastaa (koska se tulisi muuten syötyä sellaisenaan hetkessä). Ohjeeseen sain idean jostain netin sopukoista. Vaikka aluksi epäilin kevytkerman soveltuvuutta kinuskiin, niin tämä oli yllättäen todella hyvää!

1 prk (2.5 dl) Flora Kevyt 7% ruokakermaa
1.25 dl ruokosokeria
40 g suklaata

Keitä kermaa ja sokeria n.5 minuuttia, kunnes seos alkaa saostua. Nosta kattila levyltä. Lisää suklaa hienonnettuna. Sekoittele kunnes suklaa on sulanut. Voit jättää sen myös raidalliseksi. Säilynee jääkaapissa tiiviisti pakattuna n.1-2 viikkoa (ei kyllä minulla säily niin kauaa). Voi myös pakastaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...