Tämä on niiiiin herkullista! Mantelijauhe antaa paistokseen lisämehevyyttä ja ruokosokeri antaa ihanan kinuskisen maun.
2 isoa omenaa lohkottuna
loraus siirappia
kanelia
120 g margariinia
1.25 dl tummaa ruokosokeria
1.25 dl tummaa ruokosokeria
7.6 dl kaurahiutaleita
1 dl mantelijauhetta
1 dl mantelijauhetta
2 tl vaniljasokeria
Sulata margariini. Sekoitin kaikki kauramuruseoksen
aineet kulhossa. Voitele uunivuoka ja levitä vuoan pohjalle omenan lohkot ja
omenoiden päälle loraus siirappia ja kanelia. Kaada päälle noin puolet
kauramuruseoksesta ja sekoita. Kaada päälle loput kauramuruseoksesta. Paista
200-asteisessa uunissa noin 20-25 min. Nauti vaniljakastikkeen kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi! :)