Pepperonihyrrät
n. 20 kpl
Taikina:
1/2 annosta rukiista rahka-voitaikinaa
Täyte:
75 g pepperonia
150 g aurinkokuivattu tomaatti-tuorejuustoa
1.5 dl pieneksi pilkottuna persiljaa
2 ananasrengasta hienonnettuna
1/3 pkt Aurajuustoa
Ohje:
Tee rahka-voitaikina täältä löytyvän ohjeen mukaan.
Pilko pepperoni pieniksi paloiksi. Sekoita kaikki täytteen aineet keskenään. Kaulitse rahkavoitaikinalevy ohueksi levyksi. Levitä täyte päälle ja rullaa kuten kääretorttu. Pilko n. 1.5 cm palasia. Laita palat leivinpaperoidulle uunipellille tai muffinivuoan koloihin. Muffinivuoassa saat hyrrät pysymään helpommin muodossaan kypsymisen aikana.
Paista 200 asteessa n. 10-15 minuuttia, kunnes hyrrät alkavat saada hieman väriä pintaansa. Maistuvat niin lämpiminä kuin kylminäkin.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi! :)