perjantai 29. marraskuuta 2013

Palkintopaketti

Osallistuin reilu kuukausi sitten nami-hiiren järjestämään kakkukilpailuun ja pääsin yllätysekseni toiselle sijalle :) Sain palkinnoksi lahjakortin Vispilänkauppaan, johon tein tilauksen samantein. Vispilänkauppa oli minulle uusi tuttavuus, mutta jo ensivilkausulla huomasin siellä monta ihastuttavaa tuotetta. Lahjakortin käytin tuotteisiin, jotka ovat olleet hankintalistalla jo jonkin aikaa. Toimitus oli nopea, sillä tiistaina tilatut tuotteet olivat postissa torstaina.


Itsevalittuun palkintoon kuului siis:

* Siniruudullinen keittiöpyyhe: Tällaista olen etsinyt jo pitkään. Nyt oikean sävyinen ja kuosinen pyyhe vihdoin löytyi :)
* Marsipaaniveitsi: Tämä on ollut listalla jo pidemmän aikaa. Helpottaa mm. kakkujen alareunan siistimisessä. 
* Syötävää liimaa: Edellinen liimapurkki loppui tässä syksyn aikana. Tällä saa jotkin koristeet pysymään paremmin paikallaan kuin pelkällä vedellä.
* Valkaisuainetta: Tätä menee paljon. Käytän usein kakun päällä valkosuklaamassaa ja silloin tällöin se on hyvä saada valkaistua. Tällä onnistuu :)
* Ottimet: Ihanaa kun löysin nämä. Mulla on usein juhlissa pieniä minimuffinin kokoisia tarjottavia, eikä mulla ole ennen ollut niihin ottimia. Nyt on :)
* Valkoisia Candy Melts-nappeja: Valkosuklaa tuppaa mulla käyttäytymään koristeissa hieman niin ja näin. Nyt ajattelin koittaa näitä Candy melts-nappeja siihen tarkoitukseen. Ja näitähän voi myös värjätä!
* Kanelin makuisia punaisia koristerakeita: Tällaisiin en ole ennen törmännytkään. Ovat aika isoja rakeita, sellaisia puolukan kokoisia. Näitä voi käyttää vaikka näin Joulun aikaan koristeissa "marjoina".
* Sinkkisiä enkeleitä: Näille en ole vielä päättänyt tarkkaa paikkaa. Päätyvät joko esikoisen pieneen joulukuuseen tai lahjapakettien kylkeen :)

Kiitos vielä kilpailun järjestämisestä ja ihanasta palkinnosta kaikille osapuolille! :)


2 kommenttia:

  1. Erilaisen ja erikoisen palkinnon kokosit itsellesi! Jos olet tyytyväinen, niin minäkin olen.
    Kuvasta päätellen aiot jatkaa hyörimistä ja vispilän pyörittämistä keittiössäsi U!
    Tunnelmaa joulun odotukseen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen tyytyväinen! :) Nettikaupasta löytyi vaikka mitä ihanaa, mutta tällä kertaa hankin sellaiset, joiden hankkimista en enää voinut lykätä enempää ja joidenkin tuotteiden hankkimisella oli jo kova kiire. Noista kaikki, paitsi Candy Melts-napit, ovat jo päässeet käyttöön :) Kiitos- Ihanaa Joulun odotusta myös sinulle nami-hiiri! :D

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...